SióNights a Blog.hu-n!

Az új közösségi blog és magazin a balatoni életérzés megannyi ízét kívánja képernyőre csalogatni. Tudj meg többet várható tartalmainkról!

 

Milyen tartalmakat találsz az oldalon?

A SióNights.hu egy magazin jellegű blog oldal, ahol a magyar tengerhez kapcsolódó személyes visszaemlékezéseket, a tóparton megélt mindennapi élmények beszámolóit, valamint a "balatoner" életérzéshez kapcsolódó híreket és információkat olvashatsz, nézhetsz és hallgathatsz meg.

Csalókán csengő címe ellenére a SióNights.hu nem csupán Siófokkal foglalkozik, hiszen szerelmünk, a Balaton szűkebb és tágabb régiója megannyi színes és kedves témát tartogat számunkra nap mint nap.

Megjelennek rajta programajánlók, a mozikban látható filmekkel kapcsolatos hírek és kritikák, helybéliekkel készített interjúk, és persze nem hiányozhatnak a jó strandoláshoz elengedhetetlen zenei listák sem.

A SioNights.hu-n megjelenő cikkeket kiemelt kategóriák szerint csoportosítjuk, melyek végén a könnyebb kereshetőség és átláthatóság szempontjából hasznos címkéket helyeztünk el. Cikkeinket a blog.hu felületén is honosítjuk, hogy minél többen oszthassuk meg egymással kedvenc tóparti élményeinket!

Van egy jó sztorid? Meséld el nekünk! Találkozzunk kommentben és a Facebookon!

Címkék: balaton sionights